Noutati din Berceni

Patinoarul Berceni Arena, amplasat în sectorul 4 al Bucureștiului, pe strada Drumul Jilavei, a inaugurat recent un panou de afișaj, marcând astfel un nou pas important în progresul lucrărilor în desfășurare. Proiectul este în faza sa finală, iar eforturile constante aduc acesta mai aproape de finalizare în fiecare zi.

Berceni_Arena_Afisaj_Instalat

LOGO_Short-_Premier_Imobiliare Vezi oferta noastra de apartamente de vanzare din Sectorul 4 ⮘

Această investiție semnificativă reprezintă un pas major pentru capitala României spre a avea un patinoar modern și funcțional. Costul total al proiectului este estimat la aproximativ 10 milioane de lei. În plus, pentru asigurarea siguranței și a necesităților de stingeri în caz de incendiu, patinoarul va fi dotat cu o construcție subterană pentru rezervă de apă.

Facilitățile oferite vor include spații de servire în foaier și la etaj, garderobă, vestiare, birouri, cabine pentru presă, cabine VIP, sală metodică și, desigur, instalații pentru gheață. Capacitatea noului patinoar va fi de aproximativ 800 de locuri în tribune, iar suprafața construită desfășurată va fi de aproximativ 6.500 de metri pătrați. De asemenea, vor exista locuri de parcare pentru 73 de autoturisme, două autocare și spații verzi de 3.000 de metri pătrați, cu 70 de arbori plantați.

Potrivit declarațiilor oficialilor Primăriei sector 4, terenul pe care se va construi patinoarul a fost achiziționat de la SC Totul Verde și are o suprafață de aproape 12.000 de metri pătrați. Clădirea va avea un regim de parter și un etaj. De asemenea, în prezent, în Capitală există un singur patinoar, "Mihai Flamarpol", însă acesta se află în paragină. Primăria Municipiului București a anunțat în noiembrie 2023 lansarea procedurii de achiziție publică pentru modernizarea acestuia.

În consecință, Berceni Arena va deveni singurul patinoar olimpic din sudul țării, cu o capacitate de 1.500 de locuri și va fi destinat tuturor activităților care se pot desfășura pe gheață. Vestea apariției acestui proiect a avut un impact semnificativ asupra pieței imobiliare locale, cu prețurile apartamentelor din cartierul Berceni înregistrând creșteri notabile încă de la anunțul inițierii acestui proiect promițător.